Kaikki HuiGee -vaatteet ja asusteet -40% - Teemme tilaa uusille tuotteille.

KiOma '24 mallisto saapumassa pian myyntiin!

Pian myös hyvinvarustelluissa kaupoissa ja KiOmashopissa.

KiOma '24 on pian saapumassa myyntiin.

Toukokuussa lanseerattava kesän 2024 uusi vaatemallisto tarjoaa laadukasta ja vastuullista muotia niin lapsille kuin aikuisillekin. Valikoimasta löytyvät jo odotettu isompi Moomin by KiOma Muumimallisto, missä suloiset Muumivaatteet vauvoille ja hauskoja vaatteita leikki-ikäisille. Lisäksi naisille on tarjolla puseroita, mekkoja, leggingsejä ja monia muita ihania vaatekappaleita, Muumeja unohtamatta. Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme. Olemme virallinen ©Moomin Characters™ lisenssinhaltija.

Vastuullisuus ja ekologisuus ovat KiOma-vaatteissa tärkein perusajatus!

KiOma jatkaa HuiGeen työtä, joten kaikki vaatteet suunnitellaan sydämellä ja valmistetaan läpinäkyvästi ja vastuullisesti. KiOma on tehnyt eri yhteistyötä kovasti koko vuoden 2023 aikana ja sen myötä olemme tuomassa myös kukkaroystävällisen vaatemalliston. Nyt ensimmäistä kertaa myös tukkumyyjänä, joten ilmoitamme sivuillamme kaikki jälleenmyyjät, joissa voit käydä livenä tutustumassa KiOman vaatteisiin.

KiOman vaatteet ovat GOTS-sertifioituja, joten voit pukeutua tyylikkäästi ja samalla tukea vastuullista muotia! Mikäli olet kiinnostunut myynnistä, ota yhteyttä KiOmab2b.fi sivujen kautta.

Kuvassa näet jo pienen vilauksen tulevasta. Suunnittelijoina Terhi Laitakari, Ruska Seppälä, Linda Meriläinen ja koko KiOman -tiimi.

Kesää '24 myydään vielä jälleenmyyjille ja syksyä '24 myymme ennakkoon. Ennakkomyynnistä ota yhteyttä myyntiedustajaamme Tomiin tomi@kioma.fi.

Lahjakortti