Muumi Taikametsä

Kun syksy saapuu Muumilaaksoon, avautuu jälleen uusi vuodenaika. Ihanat luonnon värit sekä paikoin paljas luonto herättävät aistimme kauneudellaan. Kesä on jäänyt taakse mutta muistellaan vielä hieman sen värejä, kauniin murrettuina vihreänsävyisinä. Lähdetään yhdessä Taikametsään, nimittäin Muumi Taikametsään. Siellä on paikka, missä voi muistella taaksejäänyttä kesää ja odottaa jotain taianomaista uutta tulevaa. Mitähän kuuluu Haisulille? Mihin matkaavat muurahaiset?  Taikametsä on turvallinen, kaunis paikka, löydäthän sieltä rakkaat Muumit. Sitä kaikkea on HuiGeen Muumi Taikametsä -kuosi. Täynnä yllätyksiä matkan varrella ja mitä enemmän sitä katsot, sitä enemmän yllätyksiä löydät. Kuosin kuvitukset perustuvat Tove Janssonin kirjakuvituksiin ja kuosin suunnittelusta vastaa Camilla Mikama, joka on yhdistänyt monta kuvaa kokonaiseksi tarinaksi.

Muumi Rock

Lehtien putoamisen jälkeen saapuu luonnon karuus mutta samalla sen puhdas kauneus. Yhtä kauniina kuin kalliot merellä jokaisena vuodenaikana. Kivet, joiden pyöreä muoto tuovat rantakivet mieleemme. Kivet, joilla on kiva hyppelehtiä, niin Muumien kuin jokaisen meistä. Tämä on ihastuttava kuosi HuiGee Muumi Rock. Tämän kuosin teimme raikkaana musta-harmaa-valkoisena mutta myös lämpimänä roosa-fuksian sävyisenä. Kuosi soveltuu niin aikuisten kuin lasten vaatteidenkin ompeluun. Sama Roosa ja Fuksia toistuvat myös Basic-mallistomme vaatteissa, jolloin voit yhdistää niitä keskenään.

Muumipapan urotyöt

Tiesitkö että Muumipappa oli melkoisen rohkea ja seikkailuhaluinen nuorena? Muumipapalla oli paljon retkiä ja hän mielellään kertoikin niistä. HuiGee Muumipapan urotyöt -kuosissa olemme halunneet kuvata rohkeita retkiä ja mielenkiintoisia seikkailuja – löytämisen ilon. Kuosi on väritykseltään hillitympi mutta silti se on täynnä löytämistä. Mustan ja kauniin harmaana sävyt kuvaavat talvista taivasta ja kuosi sopii kaikille. Muumipapan urotyöt -kuosi saapuu valikoimaamme talvella mutta voit tilata sitä jo ennakkoon.

Muumi Siluetti

Siluetit eli silhuetit ovat peräisin jo 1700-luvulta, mutta niitä on harrastettu tähän päivään saakka. Siluetin voi tehdä niin ihmisestä kuin eläimestä mutta nyt halusimme tehdä sen Muumihahmoista. Jokainen hahmo on hyvin tunnistettavissa myös siluettina. Mikä on sinun suosikkisi? Kenties Muumipeikko vai ehkä pidätkin enemmän Nuuskamuikkusesta? Pienten tyttöjen suosikki on aina ollut Pikku Myy, mutta kaikki rakastavat Primadonnan hevosta. HuiGee Muumi Siluetti -kuosista löydät paljon tuttuja hahmoja. Tunnistat varmasti ne kaikki. Tyylikäs mustavalkoinen kuosi sopii niin lasten kuin aikuisten vaatteisiin. Näillä on kiva vaikka samistella.

HuiGeen kaikki Muumi -trikoot on valmistettu GOTS -sertifioidusta luomupuuvillasta. Lisäksi niihin on valmistuksessa tehty ns. antipilling -käsittely, mikä estää nukan nousun useidenkin pesujen jälkeen. Nauti siis pitkään laadukkaista kankaistamme ja ompele niistä vaatteita niin itsellesi kuin lapsille. Rakastamme myös nähdä töitäsi sosiaalisessa mediassa ja hästägille #oonhuigee mielellämme jaamme niitä eteenpäin. Muistathan että kankaiden ompelu kaupalliseen käyttöön on kiellettyä.

Muumi Taikametsä -trikoo ihastuttavissa, maanläheisissä vihreän sävyissä.

Muumi Rock -trikookankaassa vierivät kivet eivät sammaloidu.

Muumi Rock -trikooneulos myös lämpimänä roosana, jossa pirteyttä fuksiasta. Värit yhteensopivat Basic -malliston roosan ja fuksian kanssa.

Muumipapan Urotyöt -trikoosta löydät mitä ihastuttavampia yksityiskohtia. Tässä kuosissa mennään kohti seikkailuja!

Muumi Siluetissa ovat Muumilaakson hahmot siluettikuvina. Tunnistatko joka hahmon?