Ystävänpäivätarjous! Muumi Universum vauvan body-mekko ja Universum leggings -setti

62,00  49,00 

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS! Settinä edullisemmin. Settiin kuuluu kaksi suosittua uutuustuotettamme: Muumi Universum vauvan body-mekko ja Muumi Universum leggingsit

Valitse sopiva koko valikosta. Molemmat tuotteet tulevat automaattisesti samaa kokoa mutta mikäli haluat setin tuotteet eri kokoa, mainitse se ostoskorissa lisätietoja-lomakkeella.

Tuotteiden normaalihinta erikseen ostettuna yhteensä 62€. Säästä 13€ ja osta nyt yhdessä.

Tarjous voimassa 28.2. saakka tai niin kauan kun tuotteita riittää.• Toimituskulut 4,90€
• Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille
• Nopea toimitus 2-4 arkipäivää
• Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Kuvaus

Ystävänpäivätarjous! Muumi Universum vauvan body-mekko ja Universum leggings -setti. Settiin kuuluvat kuvan kaksi tuotetta. Säästä ja osta yhdessä nyt Ystävänpäivä-hintaan!

Muumi Universum vauvan body-mekko:

Mekko-bodyssa on kaksi vaatetta samassa, mekko ja body. Mekon yläosa on Universum neulosta, jossa ryhtiä on tuotu mustalla kanttauksella niin kaulassa kuin hihojen päissä. Vauvan pukemista helpottavat olkapään nepparit. Hihat ovat täyspitkät. Bodyssa on tuplanepparit, jotka pidentävät vaatteen käyttöikää. Koko menee siis pidempään, kun jatkoneppareilla saat pituutta lisää. Mekko on ommeltu upeasti aaltoilevaksi, ja koska se on pienimmässäkin koossa, niin tässä on tarvittu ammattiompelijalta taidonnäyte! Mekko-osa on kellomainen ja se näyttää ja tuntuu mukavalta.

• Koot: 56cm, 62cm, 68cm, 74cm, 80cm, 86cm
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistusmaa: EU/Portugal. Lue lisää valmistuksesta täältä.

Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu sekä yksivärinen neulos sekä digiprinttauksella laadukas Muumi-kuosinen neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Muumi Universum vauvan leggings:

Nämä Muumi Universum leggingsit on mitoitettu vauvalle, jolloin tilaa on mukavasti myös vaipalle. Vauvan leggingseissä on sisäänommeltu kuminauha vyötäröllä. Luomupuuvillainen ja laadukas leggings kestää käytössä, eivätkä nukkaannu.

• Koot: 56cm, 62cm, 68cm, 74cm, 80cm, 86cm
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistusmaa: EU/Portugal

Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu digiprinttauksella laadukas Muumi-kuosinen neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Puhdas ja luonnonmukainen vaate on HuiGeen malliston lähtökohta. Ekologiset ja eettisesti oikein valmistetut vaatteet ovat tavoitteemme.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,