Muumi vauvan body, Taikurin Hattu, petrooli

27,00  13,50 

Muumi Taikurin Hattu vauvan body,  petrooli. Koot 56-86cm.

Lisenssituote ©Moomin Characters™• Toimituskulut 4,90€
• Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille
• Nopea toimitus 2-4 arkipäivää

Kuvaus

Muumi Taikurin Hattu-kuosi on saanut inspiraation Tove Janssonin alkuperäisistä Muumi-kirjojen kuvituksista. Tämä hämyisä kuosi nostattaa nostalgisia tunteita.  Bodyyn on kuosin lisäksi tuotu piristykseksi värit petrooli ja murrettu keltainen.

Neulos on laadukasta, digiprintattua neulosta, jossa upeat värit. Vauvalle värit ovat ensimmäisiä, mitä nähdään, joten anna iloa heti syntymästä saakka.

Pukeutumista helpottavat olkapään nepparit. Hihat ovat täyspitkät. Rinnan yläosaan on ommeltu epäsymmetrinen aaltosauma, minkä inspiraatio on saatu Porin Yyterin dyyneistä. Dyyneistä jotka lumoavat kaikki kävijänsä.

Koot: 56cm, 62cm, 68cm, 74cm, 80cm, 86cm
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistettu EU:ssa

Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu sekä yksivärinen neulos sekä digiprinttauksella laadukas Muumi-kuosinen neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi lapsen terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,