Muumi vauvan body, Ilo

27,00 

Muumi Ilo-kuosinen, pirteä unisex body, mikä sopii niin pojalle kuin tytöllekin. Koot 56-86cm.

Lisenssituote ©Moomin Characters™• Toimituskulut 4,90€
• Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille
• Nopea toimitus 2-4 arkipäivää

Kuvaus

Muumi Ilo-kuosi tuo iloa jokaiseen päivään! Siinä seikkailevat monet Muumilaakson hahmot trendikkän petroolin värisellä pohjalla. Iloa jokaiseen päivään!

Tämä unisex mallin vauvan body sopii kaikille.

Neulos on laadukasta, digiprintattua neulosta, jossa upeat värit. Vauvalle värit ovat ensimmäisiä, mitä nähdään, joten anna iloa heti syntymästä saakka.

Pukeutumista helpottavat olkapään nepparit. Hihat ovat täyspitkät. Rinnan yläosaan on ommeltu epäsymmetrinen aaltosauma, minkä inspiraatio on saatu Porin Yyterin dyyneistä, jotka lumoavat kaikki kävijänsä.

Koot: 56cm, 62cm, 68cm, 74cm, 80cm, 86cm
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistettu EU:ssa

Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu sekä yksivärinen neulos sekä digiprinttauksella laadukas Muumi-kuosinen neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi lapsen terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,