Muumi unisex paita, Muumipapan urotyöt

22,00 

Muumi unisex paita, Muumipapan urotyöt

Seikkailua täynnä oleva paita. Unisex -malli käy kaikille lapsille.Kuvaus

Tiesitkö että Muumipappa oli melkoisen rohkea ja seikkailuhaluinen nuorena? Muumipapalla oli paljon retkiä ja hän mielellään kertoikin niistä. HuiGee Muumipapan urotyöt -kuosissa olemme halunneet kuvata rohkeita retkiä ja mielenkiintoisia seikkailuja – löytämisen ilon. Kuosi on väritykseltään hillitympi mutta silti se on täynnä ihastuttavia yksityiskohtia.

Paita on laadukasta ja pehmeää luomupuuvillaa, mikä takaa mukavan olon. Samistele äidin kanssa saman kuosin naisten Muumipapan urotyöt mekon kanssa.

• Koot: 86cm, 92cm, 98cm, 104cm, 110cm, 116cm, 122cm, 128cm
• Materiaali: 94% luomupuuvilla, 6% elastaani
• Valmistettu EU:ssa.

• Pesu +40C nurinpäin käännettynä samanväristen kanssa. Älä käytä valkaisuainetta sisältävää pesuainetta. Pese jatkossa tummien vaatteiden kanssa.

Huomioi että kuosi on yksilöllinen, joka vaatteessa ja kuviot saattavat olla eri kohdissa eri tyyliin.

Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu tummille vaatteille soveltu pohjaneulos ja mihin digiprinttauksella painettu Muumi-kuosi. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Materiaaliin on valmistusvaiheessa tehty ns. Anti-pilling -käsittely mikä ehkäisee materiaalin nukkaantumista.

Vaate on saanut Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Lisätiedot

Koko

, , , , , , ,

Otsikko

Go to Top