Muumi naisten mekko-tunika taskuilla Taikurin Hattu, petrooli/keltainen

68,00  34,00 

Tyylikäs naisten Muumi mekko-tunika isoilla taskuilla on ilo yllä joka päivä.

Lisenssituote ©Moomin Characters™• Toimituskulut 4,90€
• Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille
• Nopea toimitus 2-4 arkipäivää

Kuvaus

Kaunis ja tyylikäs musta pitkä mekko-tunika, jossa on isot taskut Muumi Taikuri Hattu- kuosilla. Taikurin Hattu-kuosista löydät upeita Tove Janssonin originaaleja, joista inspiroitui tämä upea kuosi. Kaikki Muumi-aiheiset vaatteemme tehdään © Moomin Characters lisenssillä.

Trendikkäät värit, petrooli ja murrettu keltainen tuovat väriä kuosiin juuri sopivasti.

Tunikassa on kaunis leikkaus ja tunika laskeutuu kellomaisesti. Alasaumaan on sisäänommeltu kuminauha, mikä tekee kellomaisen tunteen. Hihansuissa on myös kuminauha jolloin hiha myös laskeutuu kauniisti hieman kellolle. Tämä malli sopii loistavasti kaikille vartaloille.

Taskut ovat isot ja näyttävät mutta silti tyylikkäät ja tuovat juuri sopivasti Muumin arkipukeutumiseesi.

• Koot: XS
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistettu EU:ssa.

Mitoitus on reilua suomalaista mitoitusta. Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu sekä yksivärinen neulos sekä digiprinttauksella laadukas Muumi-kuosinen neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Taikurin Hattu-kuosiin on käytetty alkuperäistä Tove Janssonin Muumikirjojen kuvitusta.

”Rakastan Tove Janssonin alkuperäiskuvituksia, ja olen haaveillut näkeväni useampia niistä myös tekstiileissä. Nyt kun sain mahdollisuuden päästä suunnittelemaan Muumi-kuoseja, halusin erityisesti käyttää näitä kirjojen kuvituksia niitä kunnioittavalla tavalla. Halusin käyttää Taikurin Hatun kuvituksia mahdollisimman yksinkertaisella tavalla, lisätä niihin mahdollisimman vähän muita elementtejä, ja pitää samalla myös värityksen yksinkertaisena ja raikkaana. Rakastan Tove Janssonin kuvitusten seikkailuhenkeä ja dramatiikkaa, ja pyrin säilyttämään sen tunnelman myös suunnittelemissani kuoseissa.” – Camilla Mikama

Lisätiedot

Koko

,

Go to Top