Muumi naisten tunika-mekko, Muumi metsässä, musta/valkoinen

88,00 

Upea naisten A-mallinen tunika-mekko, jossa upea paneelipainatuksella painettu Tove Janssonin originaali ”Muumi metsässä”,

Lisenssituote ©Moomin Characters™Kuvaus

Kaunis ja tyylikäs Muumi metsässä pitkä tunika-mekko. Aaltomainen sauma katkaisee mustan yksivärisen ja paneelipainatuksella tehdyn Muumi metsässä kuvallisen etuosan. Tunika on takaa musta. Paneelipainatus parantaa tuotteen pitkäikäisyyttä verrattuna esim. silkkipainatukseen. Muumi metsässä kuva on täysin Tove Janssonin omaa käsialaa, pohjaväriä on hieman muokattu harmaammaksi jolloin se on saatu sopivaan yhteneväisesti mustaan. Kaikki Muumi-aiheiset vaatteemme tehdään © Moomin Characters lisenssillä.

Musta-valkonen tunika-mekko sopii jokaiseen hetkeen, arkeen ja juhlaan.

Tunika on A-linjainen, joten se istuu monelle vartalolle. Hihat ovat täyspitkät.

• Koot:  S, M, L, XL, XXL, XXXL
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistettu EU:ssa.
• Pesu +40C nurinpäin käännettynä samanväristen kanssa. Älä käytä valkaisuainetta sisältävää pesuainetta.

Mallimme Sara on 177cm pituudeltaan ja käyttää kokoa XS.

Mitoitus on reilua suomalaista mitoitusta (kuvista löydät mittataulukon). Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu sekä yksivärinen neulos sekä painetun osan pohjaneulos.  Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta, ennen kaikkea erittäin mukavalta.

Yksivärinen neulos on ommeltu aaltomaisella saumalla. Inspiraatio aallosta on syntynyt Yyterin dyyneiltä, jotka lumoavat katsojansa.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Vinkki! Suomessa ommellut HuiGee Basic sarjan mustat leggingsit sopivat hyvin yhteen Muumi metsässä tunikan kanssa.

Lisätiedot

Koko

, , , , , ,

Otsikko

Go to Top