Muumi naisten mekko-tunika Taikurin Hattu, fuksia/roosa

Varasto loppu

Upea naisten A-mallinen tunika-mekko, jossa kaunis Muumi Taikurin Hattu-kuosi.

Lisenssituote ©Moomin Characters™

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Kaunis ja tyylikäs Muumi pitkä tunika-mekko. Aaltomainen sauma katkaisee yksivärisen ja Muumi-kuosin ja tuo kauniin efektin vaatteeseen. Muumi Taikurin Hattu-kuosi on täynnä tarinaa, ja siihen on käytetty Tove Janssonin alkuperäisiä kuvituksia Muumi-kirjoista. Kaikki Muumi-aiheiset vaatteemme tehdään © Moomin Characters lisenssillä.

Trendikkäät värit, roosaa ja fuksia upeasti yhdessä

Tunikassa on hivenen A-linjainen joten se istuu monelle vartalolle. Hihat ovat täyspitkät.

• Koot: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistettu EU:ssa.

Mitoitus on reilua suomalaista mitoitusta. Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu sekä yksivärinen neulos sekä digiprinttauksella laadukas Muumi-kuosinen neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Yksivärinen neulos on ommeltu aaltomaisella saumalla kauniiseen Muumi-kuosiin. Inspiraatio aallosta on syntynyt Yyterin dyyneiltä, jotka lumoavat katsojansa.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi lapsen terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Lisätiedot

Koko

, , , , , ,

Otsikko

Go to Top