Muumi naisten mekko-tunika, Homssu

49,00 

Kaunis, hempeä Muumi Homssu tunika-mekko naiselle.

Lisenssituote ©Moomin Characters™Kuvaus

Hempeä pitkä mekko-tunika, jossa kätevät sisätaskut edessä.  Kuosin kuvitukseen on käytetty Tove Janssonin alkuperäistä kuvitusta kirjasta Muumilaakson marraskuu. Lue lisää kuosista blogistamme.

Tämä malli  on yksi HuiGeen suosituimpia malleja. Tunikassa on kaunis leikkaus ja tunika laskeutuu kellomaisesti. Alasaumaan on sisäänommeltu kuminauha, mikä saa aikaan kellomaisen tunteen. Hihat ova 2/3 pituiset, jolloin tunikaa on ihana käyttää vuodenajasta riippumatta. Malli sopii kaikille vartaloille. Mallimme Sara käyttää vaatteissa kokoa S  ja on pituudeltaan 177cm ja mallimme Elena käyttää vaatteissa kokoa XL ja on pituudeltaan 165cm.

Ihanan pehmeä luomupuuvilla on ylellisen oloista yllä ja laadukas digiprinttaus takaa kuosissa pienimmätkin Tove Janssonin yksityiskohdat esille.

• Koot: XS, S, M, L
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistettu EU:ssa.
• Mittataulukon löydät kuvista. Huomioi että mitat on otettu vaatteen ollessa vaakasuoraan tasolla.

Pesu +40C nurinpäin käännettynä samanväristen kanssa. Älä käytä valkaisuainetta sisältävää pesuainetta.

Kuosi on yksilöllinen joka vaatteessa, ja kuviot saattavat olla eri kohdissa eri tyyliin.

Mitoitus on reilua suomalaista mitoitusta. Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu sekä yksivärinen neulos (musta taskuihin) sekä digiprinttauksella laadukas Muumi-kuosinen neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Lisätiedot

Koko

, , , , , ,

Otsikko

Go to Top