Muumi naisten leggings, Muumipapan urotyöt, musta/harmaa

48,00 

Ihastuttavat ja samalla tyylikkäät musta/harmaasävyiset Muumi naisten leggingsit.

Lisenssituote ©Moomin Characters™Kuvaus

Tiesitkö että Muumipappa oli melkoisen rohkea ja seikkailuhaluinen nuorena? Muumipapalla oli paljon retkiä ja hän mielellään kertoikin niistä. HuiGee Muumipapan urotyöt -kuosissa olemme halunneet kuvata rohkeita retkiä ja mielenkiintoisia seikkailuja – löytämisen ilon. Kuosi on väritykseltään hillitympi mutta silti se on täynnä löytämistä.

Leggings on malliltaan erittäin istuva. Materiaalina käytetty neulos ei nukkaannu, eikä saa aikaan ns. polvipusseja. Korkea vyötärömalli ja mukava materiaali yhdessä tekevät leggingseistä kuin toisen ihon omalle iholle.

Trikookankaissamme ns. Antipilling -käsittely tuotantovaiheessa, mikä estää nukannousun kankaan pinnalle. Nautit nukkaamattomista vaatteista pidempään.

• Koot: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistusmaa: Suomi / EU
• Mittataulukon löydät kuvista. Huomioi että mitat on otettu kun vaate makaa venyttämättä vaakasuoraan tasolla.

Kuosi on yksilöllinen joka vaatteessa, ja kuviot saattavat olla eri kohdissa eri tyyliin.

Mitoitus on reilua suomalaista mitoitusta. Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu digipainolla laadukas Muumi-kuosinen neulos. Pohjaneulos on valittu erityisesti sopivaksi tummille väreille. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta kuin toinen iho päälläsi.

Lisätiedot

Koko

, , , , , ,

Otsikko

Go to Top