Muumi koko perheen pipo, Muumipapan urotyöt, musta/harmaa

19,00 

Muumi Muumipapan urotyöt, pitkän mallinen pipo, missä kokoja löytyy kaksi kokoa isoille ja pienille.

Tämä pipo on valmistettu Suomessa HuiGeen omalla ompelijalla.

Lisenssituote ©Moomin Characters™Kuvaus

Tiesitkö että Muumipappa oli melkoisen rohkea ja seikkailuhaluinen nuorena? Muumipapalla oli paljon retkiä ja hän mielellään kertoikin niistä. HuiGee Muumipapan urotyöt -kuosissa olemme halunneet kuvata rohkeita retkiä ja mielenkiintoisia seikkailuja – löytämisen ilon. Kuosi on väritykseltään hillitympi mutta silti se on täynnä löytämistä.

Suomessa, käsityönä valmistettu Moomin by HuiGee malliston erittäin laadukas pipo.

Pipo on pitkänmallinen pipo, mikä on hauskasti löysä päältä.

Pipon materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu digipritanttua laadukasta neulosta, mikä sekä tuntuu hyvältä että näyttää loistavalta.

Trikookankaissamme ns. Antipilling -käsittely tuotantovaiheessa, mikä estää nukannousun kankaan pinnalle. Nautit nukkaamattomista vaatteista pidempään.

• Koot: 46/48 (lapset) .50/52 (lapset-nuoret), 54/56 (aikuiset)
• Materiaali: 94% luomupuuvilla, 6% elastaani
• Pesu: +40 asteessa, nurinpäin samanväristen vaatteiden kanssa. Ei suositella rumpukuivausta. Älä käytä valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita.
• Valmistusmaa: Suomi
• Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Huomioi, että jokaisen pää on erikokoinen, joten mittaathan pään ympäryksen ja valitse sopivan kokoinen pipo. Pienempikin koko saattaa mennä aikuiselle.

Suomessa käsityönä tehty pipo on oivallinen lahjaideakin, vaikka tuliaisiksi ulkomaille. Suomalainen työ on aina arvostettu maailmalla.

Yhdistä saman kuosin Muumipapan urotyöt naisten leggingseihin!

 

 

Lisätiedot

Koko

, ,

Otsikko

Go to Top