HuiGee Yyteri leggings, musta/petrooli

Varasto loppu

HuiGeen laadukas naisten Yyteri leggings. Trendikäät värit petrooli ja musta sopivat yhteen monen yläosan kanssa. Koot: S-XXXL.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

HuiGeen laadukas Yyteri leggings. Trendikäät värit petrooli ja musta sopivat yhteen monen yläosamme kanssa. Inspiraatio Yyteri-leggingseihin on saatu Yyterin hiekkadyyneiltä, jotka aaltoilevat ja lumoavat katsojansa.

Puhdas ja luonnonmukainen vaate on HuiGeen malliston lähtökohta. Ekologiset ja eettisesti oikein valmistetut vaatteet ovat tavoitteemme. Lue lisää HuiGeesta ja HuiGeen arvomaailmasta täältä.

Leggingseissä on eritasoon upeasti ommellut aaltosaumat, jotka tuovat ryhtiä leggingseihin. Leggingsit istuvat hyvin ja ovat ihanat jalassa. Tämä käyttämämme laadukas materiaali ei tee ”polvipusseja” ja neulos ei nukkaannu.

• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistettu EU:ssa.

Mitoitus on reilua suomalaista mitoitusta. Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu neulokset.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi lapsen terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,