HuiGee vauvan leggings Santa, musta

13,00 

HuiGeen laadukas vauvan Santa leggings. Koot: 74cm, 80cm, 86 cm

Luomupuuvillainen leggings kestää arjen pyörityksen.Kuvaus

HuiGeen laadukas vauvan Santa leggings. Neutraali musta yhdistettynä hempeään roosaan on kaunis yhdistelmä, ja leggings sopii yhteen moneen yläosaan. Inspiraatio Santa-leggingseihin on saatu Yyterin hiekkarannasta, missä santa on yhtä tasainen kun leggingsien lahkeiden ommelten tasaisuus. Tasainen ranta onkin lasten suosikki.

Puhdas ja luonnonmukainen vaate on HuiGeen malliston lähtökohta. Ekologiset ja eettisesti oikein valmistetut vaatteet ovat tavoitteemme. Lue lisää HuiGeesta ja HuiGeen arvomaailmasta täältä.

Leggingseissä on eritasoon upeasti ommellut saumat, jotka tuovat ryhtiä leggingseihin. Leggingsit istuvat hyvin ja ovat ihanat jalassa. Tämä käyttämämme laadukas materiaali ei tee ”polvipusseja” ja neulos ei nukkaannu.

• Koot: 74cm, 80cm, 86cm (Huom! Mitoitus on kapeahko, joten valitsethan kokoa isomman)
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistettu EU:ssa.

Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu neulokset.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Lisätiedot

Koko

, ,

Otsikko

Go to Top