HuiGee Basic naisten leggings, oranssi

44,00 

HuiGee Basic naisten leggings, oranssi

Kenties maailman mukavimmat leggingsit ovat tässä.Kuvaus

HuiGee Basic leggings piristävänä oranssina. Väri on Pantonen Exuberance mikä on valittu yhdeksi suosituimmaksi väriksi mm. Lontoon muotimessuilla.

Kaikki oranssimme ovat samaa sävyä ja voit hienosti yhdistellä vaatteita, ja kaikki “mätsää” sävy-sävyyn.

Leggingseissä on sisäänommeltu kuminauha vyötäröllä, mikä joustaa hyvin ja tuo mukavuutta. Malliltaan leggingsit ovat todella mukavat, kenties niin mukavat että muita et enää haluakaan.

• Koot: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistusmaa: Suomi / Portugali saatavuuden mukaan.
• Pesu +40 asteessa nurinpäin käännettynä samanväristen kanssa. Älä käytä valkaisuaineita sisältävää pesuainetta. Suosittelemme ensimmäistä pesua aina erikseen, jotta värit kiinnittyvät kunnolla neulokseen.
• Mitoitus on suomalaista reilua mitoitusta ja mittataulukon löydät kun selaat kuvia.

Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu laadukas ja joustava, nukkaamaton neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Vaate on  saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Puhdas ja luonnonmukainen vaate on HuiGeen malliston lähtökohta. Ekologiset ja eettisesti oikein valmistetut vaatteet ovat tavoitteemme. Lue lisää HuiGeesta ja HuiGeen arvomaailmasta täältä.

Lisätiedot

Koko

, , , , , ,

Otsikko

Go to Top