HuiGee Basic naisten leggings Jazz, musta/purppura

44,00 

HuiGee Basic naisten leggings, musta/purppura.

Mustan ja purppuran kontrasti toimii hyvin ja antaa pirteyttä päivän seikkailuihin, mukavuudesta puhumattakaan.Kuvaus

HuiGee Basic leggings Jazz on laadukas luomupuuvillainen leggings.

Tyylikäs musta yhdistettynä purppuraan on pirteä yhdistelmä, ja leggings sopii yhteen moneen yläosaan. Yhdistettävissä mm. Muumi Pihlava Siluetti-mekon kanssa. Kaikki purppura-värimme ovat samaa väriä,

Näissä hauskoissa Jazz leggingseissä on sisäänommeltu kuminauha vyötäröllä, mikä joustaa hyvin ja tuo mukavuutta. Hauskasti eriväriset lahkeet antavat iloa ja pirteyttä arjen seikkailuihin. Idea Jazz leggingseihin on saatu Porin kesäisestä Jazz festivaalista, joissa iloa tuovat upeat esiintyjät sekä mieltä piristävä tunnelma. Leggingsit sopivat hyvin yhteen Muumi Siluetti -mekon kanssa. Purppura on samaa väriä tai vaikka Kartano-mekkomme kanssa.

• Koot: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
• Materiaali: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
• Valmistusmaa: Suomi / Portugali saatavuuden mukaan.
• Pesu +40 asteessa nurinpäin käännettynä samanväristen kanssa. Älä käytä valkaisuaineita sisältävää pesuainetta. Suosittelemme ensimmäistä pesua aina erikseen, jotta värit kiinnittyvät kunnolla neulokseen.
• Mitoitus on suomalaista reilua mitoitusta ja mittataulukon löydät kun selaat kuvia.

Materiaalina on käytetty GOTS sertifioitua luomupuuvillalankaa, josta on valmistettu laadukas ja joustava, nukkaamaton neulos. Materiaali tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Puhdas ja luonnonmukainen vaate on HuiGeen malliston lähtökohta. Ekologiset ja eettisesti oikein valmistetut vaatteet ovat tavoitteemme. Lue lisää HuiGeesta ja HuiGeen arvomaailmasta täältä.

Lisätiedot

Koko

, , , , , ,

Otsikko

Go to Top