HuiGee Basic naisten leggings Jazz, Lyocell, musta/khaki

44,00 

HuiGee Basic naisten Lyocell/ Tencel leggings, musta/khaki

Mustan ja kauniin vihreä kontrasti toimii hyvin ja antaa pirteyttä päivän seikkailuihin, mukavuudesta puhumattakaan.Kuvaus

Uusi ekologinen materiaali Lyocell (Tencel) nyt myös HuiGeen vaatteissa. Lyocell – on pehmeä kuitu, jota valmistetaan kestävästi kaadetusta puusta. Se tuotetaan ympäristöystävällisellä tavalla – suljetun silmukan järjestelmällä – ja on myös biologisesti hajoavaa. Materiaali vakuuttaa luonnollisella mukavuudellaan ja miellyttävällä tunteellaan.

Upeat, laadukkaat, joustavat ja kenties maailman mukavimmat naisten leggingsit HuiGeen Jazz-tyyliin.

Tyylikäs musta yhdistettynä kauniiseen khakin vihreää on kaunis yhdistelmä myös Lyocell Linnamekkojen kanssa.

Näissä hauskoissa Jazz leggingseissä on sisäänommeltu kuminauha vyötäröllä, mikä joustaa hyvin ja tuo mukavuutta. Hauskasti eriväriset lahkeet antavat iloa ja pirteyttä arjen seikkailuihin. Idea Jazz leggingseihin on saatu Porin kesäisestä Jazz festivaalista, joissa iloa tuovat upeat esiintyjät sekä mieltä piristävä tunnelma.

• Koot: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
• Materiaali: Lyocell 94%, 6% elastaani
• Valmistusmaa: Suomi / Portugali saatavuuden mukaan.
• Pesuohje: Lyocell materiaalia suositellaan pestäväksi käsin mutta voit käyttää +40 hienopesua. Silitys yhdellä pisteellä. Ei kuivausrumppua. Mikäli vaate ei ole likainen, usein pelkkä tuuletus auttaa.
• Mitoitus on suomalaista reilua mitoitusta ja mittataulukon löydät kun selaat kuvia.

Puhdas ja luonnonmukainen vaate on HuiGeen malliston lähtökohta. Ekologiset ja eettisesti oikein valmistetut vaatteet ovat tavoitteemme. Lue lisää HuiGeesta ja HuiGeen arvomaailmasta täältä.

Lisätiedot

Koko

, , , , , ,

Otsikko

Go to Top