Toimitusehdot 2018-03-13T09:18:56+00:00

Toimitusehdot

Päivitetty 13.3.2018

Huigee Organics Y-tunnus: 2810123-3 myy tuotteita 18-vuotta täyttäneille kuluttaja-asiakkaille ja jälleenmyyjille. Nämä toimitusehdot koskevat vain kuluttaja-asiakkaita.

Toimitusaika

Toimitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Tilauksesi paketoidaan ja lähetetään normaalisti 2-4 arkipäivän kuluessa, mutta kiireisinä kausina, kuten uuden malliston julkaisuaikana, tai sesonkiaikoina, toimitusajassa saattaa esiintyä muutaman päivän viivettä. Tiedotamme tarkemmin mahdollisista viivästyksistä Uutiset sivuillamme, sekä sosiaalisessa mediassa, kuten facebookissa.

Suomen ulkopuolelle lähteviin tilauksiin toimitusaika on 5-10 arkipäivää.

Toimitustapa ja toimituskulut

HuiGeen tuotteiden toimituskulut ovat 4,90€ ja maksuton toimitus Suomen alueella yli 60€ tilauksiin. Suomen ulkopuolisten tilausten toimituskulut ovat alkaen 7,90€, mutta ovat riippuvaisia kohdemaasta. Näet lopullisen toimituskulut kun syötät ostoskorissa tilauksen kohdemaan. Toimitamme tuotteet valitsemaasi Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen tai kirjeenä suoraan kotiin. Suomen ulkopuoliset tilaukset toimitetaan Postin välityksellä. Huom! Pidätämme oikeuden valita tilaukseesi ekologisimman ja edullisimman toimitusvaihtoehdon pakettiisi. Mikäli sinulla on erityistoiveita pakettisi toimitustavan suhteen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme heti tilauksen teon jälkeen, Varastomme pakkaa tilauksia päivittäin, ja mikäli tilauksesi on jo pakattu, toimitustapaan ei voi enää vaikuttaa.

Tilauksen nouto varastolta

Voit noutaa tilauksesi myös varastoltamme Ulvilasta. Varaston osoite on Lauttaranta 7 ja varasto palvelee arkisin ma – pe klo 10.30-15. Kun olet tehnyt tilauksen ja valinnut toimitustavaksi noudon, saat tekstiviestin varastolta, kun tilaus on noudettavissa.

Ongelmatilanteiden sattuessa toimituksen tai kuljetuksen aikana

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info[at]huigee.fi, yhteydenpitolomakkeellamme tai postitse:

Huigee Organics Oy
Lauttaranta 7
28400 Ulvila

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös kuljetusliikkeelle noutopisteessä.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä oikeuden virheelliseen varastosaldoon. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Huigee Organics käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Huigee Organics Oy Y-tunnus: 2810123-3
Yhteystiedot: info[at]huigee.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Huigee Organics Oy / HuiGee henkilökunta / info[at]huigee.fi

3. Rekisterin nimi

Huigee.fi- verkkokauppa

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään Huigee.fi omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Huigee.fi käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi.

5. Rekisterin tietosisältö

  1. Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite. Mahdollinen kielto lähettää asiakkaalle suoramarkkinointia. Mahdolliset sähköisen suoramarkkinoinnin luvat. Huigee.fi verkkokauppaan rekisteröityneen asiakkaan tunnistamistieto (käyttäjätunnus).
  2. Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas luo verkkotunnukset verkkokauppaan tai tilaa tuotteita.
Suoramarkkinointikielto tallennetaan asiakkaan erillisen ilmoituksen perusteella. Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä. Asiakasrekisteriin pääsevät Huigee Organics Oy:n henkilökunta, joilla on ylläpitäjän käyttäjätunnukset palveluun Huigee.fi. Pääsy ylläpitoon on suojattu tunnuksen ja salasanan avulla. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

9. Erimielisyydet asiakkaan ja verkkokaupan välillä

Jos verkkokaupan ja kuluttajan välistä erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Mikäli sinulla on kysyttävää toimitusehtojen suhteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.