Mistä on HuiGee tehty?

HuiGeen nimi tulee kahden äidin huumorista, huikeista ideoista ja tulevaisuuden visioista. HuiGee on ajatus ja unelma vaatteista, jotka eivät ole ainostaan huikeita, vaan osa pukeutujansa persoonaa. Anna vaatteidemme olla osa sinun upeaa arkea, sillä vaatteemme on tehty kestämään elämäsi seikkailut. Vastuullinen ja laadukas tuotantotapa takaa, että näissä vaatteissa on mahtava olla. Laadun voit tuntea jo sormenpäilläsi!

Vaatteissamme esiintyvä aalto tulee inpiraationa Porin Yyterin rannoilta, sen aalloista ja dyyneistä, joista HuiGeen tiimin tytöt ovat pienestä saakka saaneet nauttia. Olemmehan porilainen yritys!  Meri on meille myös merkki vapaudesta ja horisontin takana siintävistä mahdollisuuksista.

Vuoden 2017 alussa saimme lisenssin valmistaa Muumi-aiheisia vaatteita. Kaikki vaatteemme ovat siis aitoja lisenssillä valmistettuja ©Moomin Characters vaatteita. Tutustu uusiin ennennäkemättömiin kuoseihimme ja laadukkaisiin vaatteisiimme.

Vaatteet kuin aatteet

Kaikki vaatteemme suunnitellaan Suomessa rakkaudella. HuiGeen oma tiimi, sekä pääsuunnittelijanamme toimiva Camilla Mikama luovat yhdessä käytännöllisiä, mukavia ja laadukkaita vaatteita juuri sinulle. Vaatteen on kestettävä arkea, ja näyttää hyvältä useiden pesujen jälkeenkin. Vaatteiden mitoitus on suomalaista ja reilua, taaten mukavan ja viehättävän istuvuuden.

Meille läpinäkyvä tuotantoketju ja työntekijöiden olosuhteet ovat tärkeitä. Vaatteemme valmistetaan Portugalissa, suomalaisomisteisessa tehtaassa, jossa arvopohjana on ekologisuus, eettisyys ja tuotannon keskiössä ihmiset. Jokainen ompelija saa ansaitsemansa palkan työstään ja parhaat mahdolliset työolosuhteet, sekä meiltä suurimmat kiitokset! Lue lisää tehtaan tuotannosta ja sen arvoista täältä.

Kaikki asusteemme valmistetaan käsityönä Suomessa pienessä ompelimossa. Jokainen päähine, huivi ja muu asuste tehdään suomalaisella työvoimalla, täysin käsityönä. Asusteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki vuonna 2018.

Materiaalit

Kaikki vaatteet valmistetaan GOTS luomupuuvillasta eli ekopuuvillasta. Käyttämämme luomupuuvilla on saanut Global Organic Textile Standard -standardin (GOTS). GOTS on laaja ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoketjun prosessin luonnonmukaisesti lopulliseen tuotteeseen saakka, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin huomioiden. Standardi takaa, että kankaat on valmistettu vähintään 95 % ekologisesta materiaalista. Koko tuotanto on toteutettu ympäristöä säästäen sekä sosiaalista vastuuta kantaen.

Kaikki neulokset, napit, nepparit ja vetoketjut ovat parhainta mahdollista laatua, ja niiden valitsemisessa on käytetty paljon aikaa. Kaikki materiaalimme on siis huolella valittuja, niitä on testattu ja ne on kaikki todettu turvalliseksi. Missään tuotteissamme ei ole käytetty sellaisia haitta-aineita, että vaatetta tulisi esimerkiksi esipestä. Voit siis huoletta pukea vaatteemme ilman esipesuja, jopa vastasyntyneen päälle.

Kaikki HuiGeen vaatteet ovat saaneet Öko-Tex 100-standardin mukaisen hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa, etteivät vaatteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle. Öko-Tex standardi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on ns. turvallinen valinta, ja on myös eräänlainen laadun tae-merkki kuluttajaa varten.

Koot ja mitoitus

HuiGee vaatteiden mitoitus on reilua, suomalaista mitoitusta. Löydät jokaisen tuotteen kohdalta mitat, mikä helpottaa valitsemaan juuri sinun kokosi. Asiakaspalvelumme myös auttaa sinua tarvittaessa.

Vaateitamme valmistetaan pääasiassa seuraavissa koko-luokissa:

• Naiset: XS-XXXL
• Lapset: 86-128cm
• Vauvat: 56-92cm
• Pipot ja päähineet: 48-56