Muumipeikko ja kumppanit kipuavat tähtitorniin löytääkseen vastauksia valoilmiöön taivaalla. Mikä on pyrstötähti? Minne se on matkalla? Universumi on vieras ja täynnä mysteerejä, mutta upea tähtitaivas on kiehtonut meitä aikojen alusta asti. Tähtitornin kaukoputki avartaa katsettamme ja antaa meille mahdollisuuden tutkia tarkemmin uusia ja ihmeellisiä asioita. Kaikkea ei näe vain vilkaisemalla, vaan tilanne voi vaatia tarkempaa tarkastelua.

Meillä jokaisella on varmasti ollut hetki, jolloin olemme katsoneet tähtitaivasta ja löytäneet inspiraatiota, että jotain yllättävää ja kaunista.  Muumi Universum -kuosiin olemme halunneet tuoda löytämisen ilon, sekä universumin värit ja ja tähtitaivaan loisteen. Klassinen musta, sekä ihanan purppuran ja sinisen sävyt sopivat jokaiseen tilanteeseen. Kuosista voit löytää pyrstötähden, tähtitornin, sekä Muumipeikon ja kumppanit. Mitä sinä löydät ensimmäisenä?

Kuvauspaikkaa valitessamme halusimme tuoda esiin kuosin upeita värejä ja avaruuden loputonta mystiikkaa. Tätä tunnelmaa voi olla vaikea replikoida kuvissa, varsinkin moderneissa tiloissa ja rakennuksissa. Lisäksi haastamme aina itsemme esittelemään paikallisia paikkoja ja kohteita Satakunnan alueella. Iloksemme löysimme Tuorin kartanon, joka ei ollut ainoastaan kaunis kuvauspaikka, vaan lisäksi huokui käsinkosketeltavaa historiaa.

110 vuotias, vuonna 1909 rakennettu kartano on kokenut ja nähnyt elämää, suuria juhlia, ja mystiikkaa. Siellä on asunut useat eri perheet ja sukupolvet, jotka ovat tuoneet mukanaan omat tarinansa kartanon historiaan, ja ajoittain kartano on jaettu eri perheiden kesken. Toisen perheen lähtiessä kartanon upea sali laitettiin kiinni ja tummat ikkunasuojat jätettiin peittämään ikkunoita. Ketään ei päästetty sisälle, ja kartanon sali oli koskematon jopa 50 vuoden ajan. Salin pinnat seinätapetteja ja ikkunoita myöten ovat yhtä vanhoja kuin koko kartano. Tuorin kartano on lähivuosina saanut uuden elämän kotina ja juhlapaikkana, ja siellä vietetäänkin erilaisia juhlia, kuten monenlaisia hää- ja sukutilaisuuksia. Jokainen vieras voi kokea historian havinan kartanossa ja tuntea olevansa osa sen jatkoa, kuin kutsuna seikkailuun!

Universum-kuosin uutuutena tuomme ihanan collegemekon. Tämä trendikäs malli, sekä tyylikäs Universum-kuosi tekevät collegemekosta ihanan rennon klassikon! Mukava materiaali ja tyylikkäät värisävyt tekevät tästä kuosista lasten ehdottoman hitin niin kotona kuin juhlissa. Mukava pehmeys, kestävä kangas, ekologiset materiaalit ja vastuullisesti tuotettu ompelu tekevät Muumi Universum -valikoiman tuotteista todellisia hyvän mielen vaatteita. Tuttuun tapaan valikoimistamme löytyy myös ihania uutuuksia lapsille, kuten upea Universum bodypaita perheen pienimmälle, sekä ihana Universum mekko-tunika värikkäillä resoreilla ja taskuilla! Klassiset värit sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Universumi on täynnä inspiraatiota, mysteerejä, ja seikkailua. Liity siis muumien matkaan upealle tutkimusmatkalle!