Palautusohjeet ja -ehdot

Eikö tuote ollutkaan sopiva? Me ymmärrämme tämän toki – aina ei voi onnistua.

HuiGeelta tilattujen tuotteiden palautusoikeus on 14 vrk siitä kun olet vastaanottanut lähetyksen. Palautusoikeus on vain käyttämättömille, myyntikelpoisille tuotteille, joissa on tuote-etiketit ja/tai pakkaus kiinni. Mikäli tuote on otettu käyttöön tai siitä puuttuvat edellä mainitut, emme voi ottaa palautusta enää vastaan. Huomioithan että jos taloudessasi on eläimiä, tulee vaatteet suojata niin että eivät pääse kosketuksiin eläinten kanssa allergisten reaktioiden vuoksi. Mikäli tuotteessa on eläinten karvoja/pölyä, emme voi ottaa tuotetta enää vastaan. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja kankaita, eikä yö- ja alusasuja, mikäli ne on otettu paketista pois. Nämä ovat siis hygieniatuotteita, joita emme pysty myymään, mikäli ne on poistettu paketista.

Kaupassamme on ilmainen vaihto-oikeus kun palautat Matkahuollon asiakaspalautuksena (Suomen alue). Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Huomioithan että noutamaton tilaus ei ole palautus ja noutamattomista tilauksista perimme 10€ palautuskulun. Mikäli palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle rahtivapaan (60€) rajan, pidätämme palautuksen loppusummasta toimituskulut 4,90€, mitkä olisi olleet alunperin alle 60€ tilauksessa.

Suomen ulkopuolisten tilausten toimituskulut ovat 12,90€. Toimitamme tuotteet ulkomaille Postin / GLS:n välityksellä. Huom! Pidätämme oikeuden valita tilaukseesi ekologisimman ja edullisimman toimitusvaihtoehdon pakettiisi. Mikäli sinulla on erityistoiveita pakettisi toimitustavan suhteen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme heti tilauksen teon jälkeen, Varastomme pakkaa tilauksia päivittäin, ja mikäli tilauksesi on jo pakattu, toimitustapaan ei voi enää vaikuttaa. Vaihto toiseen tuotteeseen on ilmainen. Palaus muuten 6,90€. Suomen ulkopuolelta palauttaessa, lähettäjä maksaa palautuskustannukset. Noutamaton tilaus ei ole palautus. Noutamattomista tilauksista perimme 10€ palautuskustannukset. Suomen ulkopuolelta noutamattomasta tilauksesta perimme todelliset lähetys- ja palautuskustannukset.

Matkahuollon kautta lähettäessä tarvitset sopimus numeron: 9530222. Muista aina vaatia ja säilyttää kuitti palautuksestasi kunnes palautus on käsitelty loppuun. Huomioi että palautuksen voi tehdä vain Matkahuollon toimipisteeseen, ei pakettiautomaattiin, vaikka olisitkin noutanut paketin automaatista.

Palauttaessasi, liitä mukaan vapaamuotoinen ilmoitus palautuksestasi tai vaihdostasi. Teemme rahapalautukset maksunvälitysyrityksen Paytrailin kautta, ja mikäli olet ostanut laskulla, ilmoitamme laskuttajalle. Huomioi seurata sähköpostiasi palautuksen jälkeen, sillä kun palautus on käsitelty, saat sähköpostia Paytraililta, jossa pyydetään täyttämään pankkiyhteystietosi rahapalautusta varten.

Käsittelemme palautukset aina mahdollisimman pian mutta kuitenkin viimeistään 2 viikon sisällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse osoitteessa info(@)huigee.fi tai puhelimitse 010 583 5570. Sähköposteihin vastataan arkisin klo 9-18 välisenä aikana ja puhelimitse klo 10:30-15 välisenä aikana.

Mikäli samalla asiakkaalla on toistuvia palautuksia (yli 50%), pidätämme oikeuden jättää jatkossa toimittamatta.

Huomoi että ilmainen vaihto-oikeus koskee vain Suomen alueella tehtyjä tilauksia ja vain yksi palautus per tilaus. Ulkomailta palauttaessasi hyväksymme palautukset mutta palautuksen lähetyskustannuksista vastaa tilaaja.