Oletko sinä tai lapsesi jo saanut uudet legginsit jalkaan, ja onko tunikamme päässyt jo osaksi arkeasi? Ota mistä tahansa tuotteestamme kuva, ja jaa se Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä häshtägille #OonHuiGee tai #imHuiGee. Kuvan muodolla, koolla, tai tyylillä ei ole väliä, joten tuo  vapaasti kuvassa esiin teidän arkea ja persoonaa!

Arvomme tammikuun lopussa kaikkien osallistuneiden kesken 100€:n lahjakortin HuiGeen verkkokauppaan. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.  Kaikki 1.12.2017 jälkeen julkaistut julkiset kuvat ovat mukana arvonnassa.

Kilpailussamme ei ole ostopakkoa. Mikäli et omista HuiGeen tuotteita, voit halutessa jakaa minkä tahansa sosiaalisessa mediassamme julkaisemamme kuvan. Muista lisätä häshtägit, niin löydämme jakosi ja olet mukana kisassa!

Onnea kilpailuun!

Kilpailun järjestää Huigee Organics Oy / HuiGee. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä Facebookissa viimeistään 4.2.2018.

 

Päivitys 6.2.  Kilpailu on päättynyt, ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille! Seuraamme ilolla myös tulevaisuudessa #OonHuiGee ja #imHuiGee tägejä erilaisissa medioissa, joten jaathan meille kokemuksesi.