Sataa. Kesä on äkkiä niin etäällä kuin sitä ei olisi ollutkaan. Silloin alkaa kaivata muutosta elämään, kaivata Muumilaaksoon. Muumilaaksossa ei kuitenkaan Muumeja näy – mihin on muumiperhe lähtenyt? Kukaan ei tiedä. Muumilaaksoon kerääntyvät puuhakas Hemuli, hieman pelokas Vilijonkka, yksinäinen homssulapsi, ikivanha Ruttuvaari ja kaunis Mymmeli.

Miten käy kun Hemuli yrittää olla muumipappana, Vilijonkka mammana? Saako Mymmeli tanssia, kun hän ei voi olla tanssimatta? Voiko Vilijonkka jättää siivoamisen?

Kuinka uudesta tilanteesta selvitään? Onko muuttuminen loppujen lopuksi edes kovin tärkeää?
HuiGeen uutuuskuosissa tapaat homssulapsen nimeltä Tuhto. Herkkä kuosi saa jokaisen hetkeksi miettimään, mikä elämässä on tärkeintä.

Homssu-kuosista on tehty naisille ihana Muumi tunika-mekko, mikä on malliltaan HuiGeen yksi suosituimpia malleja isoine etutaskuineen ja kauniine kellohelmoineen. Lisäksi Homssu nähdään leggingseissä niin naisille kuin lapsillekin sekä tyttöjen tunika-mekossa, jossa ihana frillat koristavat olkapäitä. Mallistosta löydät myös yhteensopivia muita vaatteita, kuten uutuutena lyhyet naisten Frilla puserot sekä Tupala hameen, mitä emme valmistaneet vain hameeksi, vaan pidentämään lyhyiden puseroiden käyttöaikaa myös syksyyn ja talveen. Tämä hame on jokanaisen luottohame. Tuot sillä ilmettä asuun tai lämmittämään viileinä päivinä. Kerrospukeutumiseen oivallinen valinta joka naisen vaatekaappiin. Mustan värinsä myötä yhdisteltävissä moneen asuun, muokaten ilmettä aina uudestaan ja uudestaan.

Emme myöskään unohtaneet ompelijoita ja voit hankkia Muumi Homssu-kangasta myös kaupastamme sekä monilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomea.

Tiesithän että kaikki kankaamme valmistetaan GOTS sertifioidusta luomupuuvilla-langasta Euroopassa. Lue lisää HuiGeen vastuullisuudesta täältä.

Kaikki uutuudet julkaistaan viikolla 29. Katso kaikki uutuudet!